Gratis fragt ved køb over 1000 kr    ✔Hurtig levering    ✔14 dages fuld returret   ❤din ekspert i knive

Japanske knive er en klog investering

Oprettet af nyttigbras 30-08-2019 0 Kommentarer Knive & multitools (Dansk),

Skarpe japanske knive er en genial investering!

 

japanske køkkenknive som bryllupsgave

 

Undgå impulskøb og invester i stedet for dine penge i knivsæt med japanske knive til køkkenet.

Alt for mange mennesker bruger formuer på mobiltelefoner, rejser og forskellige gadgets.

Men når det kommer til køb af knivsæt og køkkenknive, så skal der spares og det ender næsten altid med et forkert valg.

 

De fleste kan sikkert nikke genkendende til at stå i køkkenet med en sløv kniv, når der skal udskæres kød og grøntsager.

Et kort sekund tænker man:

Hvorfor brugte jeg også så mange penge på den mobiltelefon?

Det næste der skal købes, bliver med 100% garanti nogle ordentlige køkkenknive som er skarpe og pålidelige!

 

Kort efter vaskes den sløve kniv og smides ned i skuffen til samlingen af de andre sløve køkkenknive.

Uheldigvis kommer der altid "noget" i vejen. En fest, en fødselsdag, uforudsete regninger, ombygning af huset, bilen skulle lige på værksted osv.

Med andre ord, så dukker der hele tiden en ”show-stopper” op, som forhindrer købet af de ultimative og skarpe køkkenknive.

Man prioriterer ubevidst alle de andre elektroniske redskaber, fornøjelser og arrangementer højere.

Alligevel rumsterer det gevaldigt i baghovedet, hos de fleste mennesker, at man nu igen ikke fik købt de eftertragtede knive til sit køkken.

 

Drop dyre mobiltelefoner og køb japanske køkkenknive

 

Det er egentligt underligt, at den menneskelige hjerne fungerer på den måde, at den formår at lede en på afveje konstant.

Dine køkkenknive er mindst ligeså vigtige som din mobiltelefon, også selv om du ikke vil anerkende det fuldt ud.

Selvom din hjerne er din bedste ven, så kan den altså godt finde på at forsøge på at ”snyde” dig.

 

Hver eneste dag er der brug for knive i køkkenet, som er klar til at snitte, skære og hakke.

Dette behov stiller altså store krav til knivene og netop af denne grund, er det hammerende vigtigt, at man ikke tilsidesætter vigtigheden af knivenes kvalitet.

Gå derfor aldrig på kompromis, når du skal købe et knivsæt med køkkenknive.

 

En berømt kok, blev en gang spurgt om hvad en god køkkenkniv betød for ham. Hans korte svar var "En god køkkenkniv er en del af armen".

 

Lad ikke prisen forhindre dit køb køkkenknive:

 

- Du bør faktisk udskifte samtlige af dine gamle sløve køkkenknive og erstatte dem med et sæt af japanske køkkenknive i topkvalitet.

Den generelle trend i Danmark over de seneste år, er klart en kæmpe stigning i interessen for eksotiske køkkenknive

- Du lever trods alt kun en gang, så hvorfor ikke få det bedste ud af det?

 
Er japanske køkkenknive ikke meget skrøbelige?

 

Nej, slet ikke.

Helt generelt bør man naturligvis afholde sig fra at benytte opvaskemaskinen til opvask af sin køkkenknive.

Manuel vaskning og efterfølgende aftørring bør altid foretages på alle køkkenknive.

På denne måde sikrer man at knivens skæreevne bevares længst muligt.

Naturligvis skal man ikke skære i forkert underlag, eller hakke i knogler eller is med japanske køkkenknive.

Det skal man i øvrigt heller ikke gøre med traditionelle køkkenknive.

Der findes hakkeknive der er beregnet til sådanne formål og som kan tåle denne belastning.

Når man ikke skal bruge sine japanske køkkeknive i længere tid, vil det være en god ide at give dem noget olie og pakke dem ind i avispapir.

Som minimum bør man smøre sine japanske køkkenknive en gang om måneden med enten mineral olie eller hvid medicinsk olie

 

Faktisk vil du blive meget overrasket over hvor pålidelige og skarpe japanske køkkenknive egentligt er.

Desuden er japanske køkkenknive nemme at slibe og vedligeholde ved brug af de anbefalede slibesten.

 

Mobiltelefoner og andre teknologiske gadgets bliver meget hurtigt forældede og nye modeller kommer hele tiden til.

Køb af japanske køkkenknive er derimod en meget klog investering.

 

Regelmæssig pleje og vedligeholdelse af køkkenknive er obligatorisk

 

Alle knive kræver altid en eller anden form for vedligeholdelse og pleje.

Det gælder naturligvis også for de japanske køkkenknive.

Køkkenknivene vil tjene dig troligt i mange år og med den rette vedligeholdelse gennem resten af livet.

 

Du kan ofte spare en del penge ved at købe et sammensat knivsæt med japanske køkkenknive.

Så kan du altid ved behov og såfremt der ellers er økonomi til det, supplere knivsættet med andre køkkenknive af samme mærke.

 

"Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag", og det samme gælder for en god samling af japanske køkkenknive.

Det tager både tid og samtidig kræver det også villighed til at investere i eksotiske knive.

Tålmodighed betaler sig altid og derfor vil din investering i sublim funktionalitet og skarphed med garanti være det hele værd.

 

Ingen køkkenknive på markedet kan hamle op med de japanske køkkenknive.

Hverken i forhold til skarphed, design eller performance.

Japanske knive er fuldstændigt overlegne og derfor er de nærmest i en klasse for sig selv.

Japanske køkkenknive gør madlavningen interessant, lettere, hurtigere og langt mere sikker!

 

Det siger professionelle kokke om Kasumi knive

 

Andreas Harrebek, Køkkenchef på Frisholt. 

Andreas Harrebek har en fortid som køkkenchef på Molskroen, han har været Chef de Partie på Kong Hans’ Kælder og arbejdet på Gordon Ramsay’s tre-stjernede Michelin-restaurant i London.

 

"Kasumi knive har i de sidste mange år været mine foretrukne køkkenknive. 
De er pålidelige, stærke, lette at slibe op, har en fantastisk balance i hånden, og de holder til det meget hårde liv i et professionelt køkken. 
Jeg har prøvet mange knive i min karriere og må sige, at man skal lede længe efter en kniv i den prisklasse med samme kvaliteter.
"

 

Thomas Herman, Michelin-Kok

"Jeg er vildt glad for mine japanske Kasumi knive. 
De ligger rigtig, rigtig godt i hånden og så er knivene er støbt i ét stykke stål. Det er bare smukt håndværk.
Gode knive er lige så vigtige for en kok, som det er for en frisør at have en ordentlig saks. 
Det er det vigtigste værktøj, vi har.
"

Reference: Politiken

 

Læs mere om professionelle kokkeknive og hvordan skarpe knive bidrager til mere sikker og delikat madlavning.

 

Tip:

Knivsæt med japanske køkkenknive er en genial og super god bryllupsgave!

 

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)