Information om vores Persondatapolitik

Læs mere om hvilke informationer vi registrerer og om anvendelse af cookies

 

Persondatapolitik-hos-Nyttigbras.dk

 

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.nyttigbras.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.nyttigbras.dk. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

 

Hvad er cookies helt kort forklaret?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos www.nyttigbras.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 



Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos www.nyttigbras.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra www.nyttigbras.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 

På 
www.nyttigbras.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende www.nyttigbras.dk har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades mm. 

 

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

 

Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares ikke krypteret. Disse transmitteres dog krypteret krypteret når de indtastes.

 

Sikker forbindelse - Anvendelse af https

Du vil kunne se at siden skifter til en sikker forbindelse, når du skal indtaste oplysninger.

Billedet nedenfor viser at der skiftes til https en sikker forbindelse, eksempelvis når du skal oprette en konto eller logge ind på en eksisterende konto:

 

Sikker-Forbindelse-Krypteret-Nyttigbras.dk

 

Url i din browser viser således https og en grøn hængelås vises jf. billedet foroven markeret med rødt.

 

Links til eksterne websteder

 

På www.nyttigbras.dk findes der weblinks til eksterne websteder på internettet. 

www.nyttigbras.dk indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale, hvortil der fra www.nyttigbras.dk linkes til andre eksterne websteder.

 

Dette gælder også for websteder som fremtræder indenfor rammen af www.nyttigbras.dk.

 

www.nyttigbras.dk påtager sig heller ikke ansvaret for (mis)brug af personlig identificerbare oplysninger på disse pågældende eksterne websteder.

 

www.nyttigbras.dk opfordrer derfor alle kunder og besøgende, til at man altid gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc. når man eventuelt besøger disse websteder.

 

Sådan slettes cookies:

Har du brug for at enten fjerne eller slette cookies kan du læse mere her

 

Alle falske bestillinger på www.nyttigbras.dk anmeldes til Politiet.

 

nyttigbras v/John Hansen

 

Senest opdateret den 14. januar 2016