Information om vores Persondatapolitik

Personlige Data og Samtykke

 

Hos Nyttigbras.dk ligger vi stor vægt på, at sikkerheden er optimal i forhold til selve driften af vores hjemmeside. 
Det betyder, at vi er meget omhyggelige, i forhold til sikring og håndtering af vores kunders data.

 

EU's nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR) træder i kraft den 25. maj 2018.

Kort fortalt, så ønsker EU at al håndtering af personlige data, skal ske på en sikker og ensartet måde i hele EU.

 

Du kan læse mere om Persondataforordning 2018  (GDPR) på vores hjemmeside.

 

I forbindelse med, at du opretter dig som kunde hos Nyttigbras.dk for at købe et produkt, har vi brug for dit samtykke jf. gældende lovgivning:

 

Samtykkeerklæring R1 (2. maj 2018)

 

Vedr. indsamling og behandling af persondata til oprettelse af en kundekonto i forbindelse med online køb hos Nyttigbras.dk

 

I henhold til Persondataforordningen 2018 giver jeg hermed samtykke til, at Nyttigbras.dk indhenter og behandler personlige oplysninger i forbindelse med oprettelse af en kundekonto på domænet www.nyttigbras.dk.

 

Mit samtykke indebærer tillige, at Nyttigbras.dk kan opbevare de indhentede personoplysninger i salgsmæssig sammenhæng, hvilket omfatter oprettelser af faktura og opbevaring af disse jf. regnskabslovens gældende regler om opbevaring af salgs data i 5 år.

 

Jeg er gjort opmærksom på, at formålet med behandlingen af mine persondata-oplysninger er, at Nyttigbras.dk har behov for at kunne identificere mig, af rent praktiske og administrative hensyn, som ethvert online salg hos en dansk online butik indebærer.

 

Jeg er informeret om, at hvis jeg ikke længere ønsker, at Nyttigbras.dk benytter mit samtykke som grundlag for at behandle ovenstående oplysninger, så kan jeg tilbagekalde mit samtykke.

 

En eventuel tilbagekaldelse af mit samtykke sker alene med virkning for fremtiden, og får ikke virkning for de oplysninger, som tidligere er behandlet hos Nyttigbras.dk og dermed baseret på mit tidligere afgivne samtykke.

 

Henvendelse om tilbagekaldelse af samtykke skal ske skriftligt til Nyttigbras.dk

 

Jeg er indforstået med, at en eventuel tilbagekaldelse af mit samtykke samtidig nødvendigvis medfører at fremtidige salg til mig, ikke kan ske, før at jeg har afgivet nyt samtykke til behandling af mine personlige oplysninger.

 

Jeg bekræfter ved min indmeldelse som kunde hos Nyttigbras.dk, at jeg er myndig og minimum 18 år, og at dette dokument er gennemlæst, forstået og accepteret.

 

Læs mere om hvilke informationer Nyttigbras.dk registrerer og om anvendelse af cookies

 

Persondatapolitik-hos-Nyttigbras.dk

 

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.nyttigbras.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.nyttigbras.dk. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

 

Hvad er cookies helt kort forklaret?

 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. 

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. 

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Nyttigbras.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 


Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Nyttigbras.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Nyttigbras.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 

På Nyttigbras.dk 
anvendes der logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor besøgende Nyttigbras.dk har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades mm. 

 

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

 

Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares ikke krypteret. Disse transmitteres dog krypteret krypteret når de indtastes.

 

Sikker forbindelse - Anvendelse af https

Du vil kunne se at siden skifter til en sikker forbindelse, når du skal indtaste oplysninger.

Billedet nedenfor viser at der skiftes til https en sikker forbindelse, eksempelvis når du skal oprette en konto eller logge ind på en eksisterende konto:

 

Sikker-Forbindelse-Krypteret-Nyttigbras.dk

 

Url i din browser viser således https og en grøn hængelås vises jf. billedet foroven markeret med rødt.

 

Links til eksterne websteder

 

På Nyttigbras.dk findes der weblinks til eksterne websteder på internettet. 

Nyttigbras.dk indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale, hvortil der fra Nyttigbras.dk linkes til andre eksterne websteder.

 

Dette gælder også for websteder som fremtræder indenfor rammen af Nyttigbras.dk.

 

Nyttigbras.dk påtager sig heller ikke ansvaret for (mis)brug af personlig identificerbare oplysninger på disse pågældende eksterne websteder.

 

Nyttigbras.dk opfordrer derfor alle kunder og besøgende, til at man altid gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc. når man eventuelt besøger disse websteder.

 

Sådan slettes cookies:

Har du brug for at enten fjerne eller slette cookies kan du læse mere her

 

Information ved eventuelle ændringer i vores Persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

 

Alle falske bestillinger på www.nyttigbras.dk anmeldes til Politiet.

 

nyttigbras v/John Hansen

 

Dataansvarlig

Nyttigbras V/John Hansen
Solbakken 13
6300 Gråsten
Kontakt e-mail: service(AT)nyttigbras(DOT)dk
Cvr-nr. 35770690

 

Ændring eller tilbagekaldelse af samtykke til anvendelse af cookies

 

 

Senest opdateret den 22. maj 2018