Wine Master. Innovativ og eksklusiv proptrækker!

Oprettet af nyttigbras 13-01-2018 0 Kommentarer Knive & multitools (Dansk),

Innovativ Foldekniv i luksusklassen til alle vinelskere

 

Legendariske Victorinox som jo er verdenskendt for fremstillingen af de fantastiske schweizerknive, har netop lanceret intet mindre end et sandt mesterværk.

 

Med innovation for øje, har Victorinox forædlet den velkendte foldekniv Ranger Wood 130 mm og skabt det ultimative tjener værktøj i form af foldekniven ’Wine Master’.

 

Selve skæftet på Victorinox Foldekniven Wine Master, kan erhverves i 2 forskellige udsøgte træsorter, nemlig i valnød eller oliventræ.

 

Victorinox Foldekniv Wine Master

 

Victorinox Wine Master er dedikeret til alle vinelskere, picnicentusiaster og naturligvis også alle loyale knivsamlere.

 

Der er her tale om et multifunktionelt værktøj af højeste kvalitet og præcision.

 

Wine Master ligger helt perfekt i hånden og man kan virkelig føle at foldekniven er robust og pålidelig!

 

Det store og skarpe knivblad som foldekniven er udstyret med, er yderst velegnet til udskæring af eksempelvis ost, brød og pølser, når man er på camping, picnic eller på skovtur.

 

Victorinox Wine Master henvender sig til kvalitetsbevidste friluftsmennesker og den vil med garanti være en trofast følgesvend i mange år fremadrettet.

 

En investering i den eksklusive proptrækker Victorinox Wine Master, vil bidrage til utallige hyggelige grillaftener på terrassen med en god flaske vin eller to.

 

Vi kan herfra give de varmeste anbefalinger af Victorinox Foldekniven Wine Master, som en gave til at ganske særlig lejlighed og den leveres naturligvis i et lækkert etui af læder.

 

Se en video med foldekniven Victorinox Wine Master:

 

 

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)