Gratis fragt ved køb over 1000 kr    ✔Hurtig levering    ✔14 dages fuld returret   ❤din ekspert i knive

Kompakt og skarp negleklipper i genialt design

Oprettet af nyttigbras 07-02-2017 0 Kommentarer Knive & multitools (Dansk),

Innovativ Schweizerkniv med indbygget negleklipper

 

 

All-In-One manicure gadget lommekniven Victorinox NailClip 580

 

Skaberen af den berømte schweizerkniv, legendariske Victorinox, har igen overgået sig selv med et praktisk og innovativt design i form af en lommekniv med indbygget negleklipper.

 

Negleklipper i genialt design fra Victorinox

 

Vi har tidligere set mange udgaver af modellen Classic SD.

 

Men denne gang har den elskede model Classic SD, fået en gevaldig ansigtsløftning, idet man har tilført en genial feature i form af en yderst gennemtænkt negleklipper.

 

Selve negleklipperen i lommekniven holdes lukket via en smart låsepal (Quick-Release Mekanisme).

 

Låsepal på lommekniv med negleklipper

 

Når man skubber låsepalen til siden, frigøres negleklipper funktionen og man kan efterfølgende åbne negleklipperen på samme måde, som man normalt åbner de øvrige funktioner i lommekniven som eksempelvis neglefilen.

 

Når selve negleklipperen er foldet ud af lommekniven, kan man aktivere negleklipperen til brug, ved at åbne for tryk funktionen i negleklipperen.

 

Victorinox anvender som bekendt kun materialer af højeste kvalitet og denne lækre negleklipper er bestemt ingen undtagelse. Den er naturligvis udført i rustfrit stål af højeste karakter.

 

Med lommeknivens indbyggede neglefil, kan du således nemt klippe de hårdeste negle, og file dem ned til det perfekte niveau.
Du vil hurtigt opdage at denne lommekniv med indbygget negleklipper er en god investering, som også vil holde de næste mange år ude i fremtiden.

Negleklipperen er helt utrolig skarp og selv tykke tånegle klarer den med lethed.

 

Selve størrelsen på negleklipperen og herunder selve designet gør at det er muligt at foretage klipning af negle med stor præcision.

 

I modsætning til de billigere negleklippere, så kræver denne negleklipper næsten ikke noget tryk, hvilket gør den yderst velegnet til selv de mest fummelfingrede personer.

 

Du får således en kompakt all-in-one manicure lommekniv med indbygget negleklipper,som kan medbringes overalt, og som med lethed klarer al manicure på både jobbet, hotellet, på turen, i naturen eller bare hjemme i de vante omgivelser.

 

All In One Manicure lommekniven fra Victorinox indeholder følgende:

 

1. Knivblad
2. Neglefil
3. Neglerenser
4. Saks med bølgeskær
5. Negleklipper
6. Pincet
7. tandstikker
8. Nøglering

 

Yderst kompakt lommekniv med negleklipper

Victorinox lommekniven NailClip 580 med indbygget negleklipper, har en vægt på kun 36 gram, hvilket gør den oplagt til at have siddende i nøglebundtet eller liggende i håndtasken.

 

Det er værd at bemærke at den indbyggede saks har bølgeskær, hvilket gør den til et effektivt værktøj til klipning af fiskeline og tekstiler som ellers er vanskelige at klippe i.

 

I sandhed en rigtig lækker gadget som er yderst velegnet som personlig gave.

 

Negleklipperen Victorinox NailClip 580 hos Nyttigbras.dk

Separat negleklipper i top kvalitet

 

Er du en smule konservativ i dine valg og foretrækker du en separat negleklipper, vil vi klart anbefale de originale Victorinox neglesakse, som aktuelt er i blandt top-10 listen over verdens bedste negleklippere.

 

Styrken ved netop denne udgave, er at den er perfekt at medbringe som en rejse negleklipper, hvilket skyldes det flade design som den har, når den er foldet helt sammen i etuiet.

Desuden er den også udført i rustfrit stål af højeste kvalitet og så er den samtidig mega skarp.

 

Den originale Victorinox Negleklipper har også en tilpas størrelse ligesom lommekniven med indbygget negleklipper foroven.

Den er super komfortabel, vejer næsten ingenting og så passer den desuden også helt perfekt i lommen eller som vedhæng i nøglebundet.

 

Original Victorinox Negleklipper 2017

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)