Gratis fragt ved køb over 1000 kr    ✔Hurtig levering    ✔14 dages fuld returret   ❤din ekspert i knive

Alox Schweizerknive 2018 fra Victorinox

Oprettet af nyttigbras 26-04-2018 0 Kommentarer Knive & multitools (Dansk),

Alox Lommeknive 2018 Ltd. Edt. fra Victorinox

 

Hvert eneste år venter samlere af knive over hele verden, med stor spænding på, at den legendariske knivproducent Victorinox, offentliggør farven på de nye alox lommeknive for det aktuelle år.

 

Det særlige ved denne begivenhed er netop, at disse alox schweizerknive kun produceres i en begrænset mængde, igennem aktuelle år, i den annoncerede farve.

 

Farven på de famøse alox schweizerknive er i 2018 inspireret fra friske røde bær, hvorfor disse knive også kommer til at bære titlen Victorinox Alox Red Berry 2018 Limited Edition.

 

Schweizerknive Alox Red Berry 2018 fra Victorinox

Som altid bliver der naturligvis også i 2018, tale om et sæt af knive, som består af 3 forskellige størrelser af knive:

 

De 3 flotte lommeknive, som i øvrigt vil kunne købes enkeltvist, er således alle udført i fantastisk flot rødt aluminium. Det særlige ved at disse lommeknive, udover deres sublime funktionalitet, er at selve ”huset” er udført i en særlig form for aluminium. Dette sikrer at knivene er enormt modstandsdygtige over for både rustdannelse og slid.

 

Selvom farven på lommeknivene er inspireret af røde friske bær, så er rød jo altså også ”kærlighedens farve”. Derfor er disse røde schweizerknive helt oplagte at give som gave til en som du elsker!

 

Hvis man lige er startet med at samle på knive, så er der med andre ord, en god chance for af anskaffe sig disse meget eftertragtede lommeknive, igennem resten af år 2018 hvor knivene produceres.

 

Man skal dog alligevel ikke vente alt for længe med at få købt sig alle 3 knive, idet disse alox foldeknive er super eftertragtede over hele verden. Faktisk så er knivene så meget efterspurgt af knivsamlere, at fabrikken til tider har vanskeligt ved at følge med i forhold til at producere dem.

 

Derfor anbefales det også, at man senest i 3 kvartal af 2018, ”får lagt en billet ind” og får købt sig de lommeknive, som man eventuelt måtte mangle i sin samling af knive.

 

Alle 3 alox lommeknive leveres i individuelle gaveæsker, som har et eksklusivt udseende ud og samtidig er miljøvenlig emballage.

 

Nyttigbras.dk forventer naturligvis at kunne levere disse super fede schweizerknive i rød alox, så snart de er tilgængelige her i Danmark.

I mellemtiden henviser vi til de alox lommeknive som aktuelt er på lager i vores online butik.

 

Update pr. 21. oktober 2020

Tip: Du bør bestemt også tage et nærmere kig på den lille og lækre Victorinox Negleklipper Swiss Made somn netop er lanceret her i 2020!

 

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)