Information om producenten Zippo - Skaberen af den verdensberømte Zippo Lighter

Information om producenten Zippo - Skaberen af den verdensberømte Zippo Lighter
 

Information om brandet Zippo

 

Skrevet af: Publiseret af: Copyright indehaver: den

 

Zippo-Legenden-Verdenskendt-Benzin-Lighter

 

 

 

 

Verdens mest berømte benzinlighter Zippo er historien om en virksomhed, der har eksisteret i 80 år, og som konstant udvikler sig.

Historien startede i 1932 i Bradford Pennsylvania i USA, med George W. Blaisdell, der opfandt Zippo’en og det klingende slogan ”It works or we fix it for free”, der stadig klinger i dag.

Produktfamilien, den har også vokset sig større over årene. I dag tæller familien, udover den klassiske Zippo benzinlighter, også Multi Purpose lightere, Zippo skriveredskaber, ure og Outdoor grej.

Og den klassiske Zippo lighter, den ligner stadig sig selv; hjørnerne er blevet lidt rundere og kanterne lidt mindre skarpe, men formen og lyden er stadig ikke til at tage fejl af. Man ved, når man har fat i en Zippo. Og med 500 millioner producerede eksemplarer netop i år, er hver Zippo lighter et stykke historie i sig selv. Ligesom hvert nyt Zippo produkt er med til at fortsætte historien om verdens mest berømte benzinlighter og en virksomhed, der i dag føres videre af George W. Blaisdell’s efterkommere, på den samme fabrik, som eventyret startede på for 80 år siden.

 

 

Køb originale Zippo Storm lightere hos Nyttigbras.dk

Producenten ZIppo, Legendariske Zippo Lighter, Amerikansk Kvalitet, zippo lightere, stormlightere, benzinlightere, zippo udendørs udstyr, zippo tilbehør, zippo lighter benzin, zippo lighter gas, zippo lighter sten, zippo lighter garanti, zippo lighter historie, zippo lighter pung, zippo lighter askebæger, zippo flaske