Tips til mandelgave

Skrevet af: Publiseret af: Copyright indehaver: den

Super gode forslag til dette års mandelgave

Det er ofte det samme tilbagevendende problem hvert eneste år lige op til jul!

Hvad skal vi nu finde på som mandelgave i år?

Flotte glimerende julegaver og mandelgaver

Familie, venner og bekendte er forventningsfulde når risalamanden indtages med hast. Inderst inde ved de jo godt at det er den 'klassiske æske chokolade' - som blev købt '5 minutter i tolv i det lokale supermarked'.

Vi vil godt medvirke med at komme med lidt inspiration til årets kommende mandelgave, så du denne gang er på forkant med situationen. Det er altid rart med en afveksling og et frisk pust med inspiration.

Maglite LED lommelygte i gaveæske

Et alternativ til overstående forslag til årets mandelgave, er en lækker lille og særdeles praktisk Maglite Led lommelygte.

Vi henviser her til en Maglite lommelygte, der både har et flot design og leveres i en lækker gaveboks med medfølgende batteri. Omtalte lommelygte kan anvendes af både børn og voksne - med andre ord, også en fuldtræffer som årets mandelgave.

Desuden er det muligt at købe denne maglite led lommelygte til en særdeles overkommelig pris - og med Maglite er du sikker på at kvaliteten er helt i absolut topklasse.

Lækker og funktionel lommekniv fra Victorinox

Vi kan også varmt anbefale en lommekniv fra Victorinox. En lommekniv fra verdenskendte Victorinox rummer altid flere forskellige funktioner, og falder med garanti i god smag.

Følgende er en virkelig frisk, smart og lækker lille orange lommekniv fra Victorinox, som bliver leveret i en eksklusiv og virkelig flot gaveæske. Denne lommekniv er også en sikker vinder som årets mandelgave med garanti.

Lommekniven indeholder saks, kniv, neglefil og nøglering. Vi har naturligvis masser af andre modeller af originale lommeknive, som du også bør tage et kig på.

Effektiv, skarp og original kartoffelskræller

Vi må nartuligvis ikke overse den ekstremt effektive og geniale kartoffelskræller fra Victorinox.

En kartoffelskræller er uundværlig i et hvert køkken og Victorinox Kartoffelskræller REX vil absolut også være en fremragende mandelgave. Den er meget skarp og super effektiv, og er naturligvis fremstillet i rustfrit stål.

Primo mandelgave til billige penge!

Hvis du følger ovestående råd - så garanterer vi at dette års mandelgave bliver en kanon success!

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere inspiration til en kommende mandelgave, julegave eller blot har øvrige spørgsmål.

Rigtig god fornøjelse med årets mandelgave!

Hav en rigtig dejlig jul allesammen!

Andre Steder i verden: