Gratis fragt ved køb over 1000 kr    ✔Hurtig levering    ✔14 dages fuld returret   ❤din ekspert i knive

Salget af Zippo BLU/BLU2 gas lightere stopper

Oprettet af nyttigbras 06-12-2015 0 Kommentarer Zippo Lightere (Dansk),

Zippo stopper al produktion af Zippo BLU og Zippo BLU2 pr. 31. december 2015.

 

Zippo-BLU-Varemærke-Solgt-Udgår-Af-Produktion-Ultrimo-2015

 

Det betyder at vi her på Nyttigbras.dk ikke længere tilbyder Zippo Lighter Blu2 VERTICAL CHROME, efter den 31. december 2015

 

Zippo har solgt rettighederne til brugen af navnet 'BLU' til Lorillard Tobacco Company

 

Det skal understreges at alle Zippo BLU/BLU2 gas lightere købt før den 31. december 2015, fortsat er omfattet af Zippo's garanti på disse produkter.

 

Opdatering 19. marts 2016

 

Alle Zippo og Leatherman produkter udfases på Nyttigbras.dk

 

 

Vi bringer hermed et flashback på Zippo BLU2 gas lighteren:

 

Zippo-Blu2-logo

 

I november 2011 annoncerede Zippo, deres anden generation af Zippo Blu gas lightere.

 

Den fik naturligvis det dækkende navn Zippo Blu2.

 

Disse anden generations Zippo Blu2 gas lightere var en forbedring af de oprindelige Zippo Blu gas lightere, der kom ud i midten af 2000'erne.

 

Zippo lightere har eksisteret i over 80 år, men de er ikke anbefalet til cigar rygere, fordi de bruger benzin, som kan have en negativ indflydelse på smagen og aromaen af en fin cigar.

 

Zippo Blu gas lightere blev udviklet specielt til cigar rygere. Zippo Blu2 gas lightere producerede en enkelt stråle flamme, der var vind resistent.

 

Flammen kunne ikke justeres, og var i følge Zippo fastsat til den ideelle flamme højde. Lighterne anvendte et helt unikt hjul og flint tændingssystem og ikke et elektronisk tændingssystem. Zippo Blu2 gas lightere lignede de traditionelle Zippo benzin lightere.

 

Retro designet ved disse Zippo Blu2 gas lightere var blandet sammen med moderne jet flamme teknologi.

 

Forestil dig din favorit klassiske bil fra 1960'erne. I relation til Zippo Blu2, svarer det til at din klassiske bil er blevet restaureret til sit oprindelige udseende, men samtidigt er den blevet opdateret mekanisk og elektronisk med den nyeste teknologi.

 

Man kunne således nyde det bedste fra begge verdener hvad angår styling og ydeevne.

 

Zippo Blu2 lød også som en klassisk Zippo lighter, med det berømte Zippo klik, når du åbner og lukker låget.

 

Hjulet og flint systemet i Zippo Blu2 var mere pålidelig i forhold til andre lightere med elektronisk tændings system.

 

Ofte skal der klikkes både 2 eller 3 gange for at antænde nogle af disse lightere. Dette var ikke tilfældet med Zippo Blu2 – Den virkede første gang og sikrede derved perfekt antænding.

 

Det er her vigtig at understrege at Zippo Blu2 gas lighteren ikke var designet til at fortsætte afbrændingen efter at gasknappen var blevet sluppet. Der produceres således kun ild, så længe gasknappen var aktiveret. Af sikkerhedsmæssige årsager var dette naturligvis en klog konstruktion.

 

Selvom højde og intensitet af selve flammen ikke kunne justeres og dermed havde en fast indstilling, så gav det ikke anledning til at man opfatter det som en mangel. Den fabriksindstillede flammehøjde og intensitet var virkelig både passende og ideel.

 

Zippo-Blu2-gas-lighter-konstruktion

 

Selve gastanken på en Zippo Blu2 gas lighter var en anelse større end på andre genopfyldelige lightere.

 

Det blev anbefalet kun at bruge original Zippo lighter gas af flere årsager. For det første ville Zippo Blu2 gas lighteren kunne køre væsentligt længere på en fuld gastank i forhold til anvendelse af anden lightergas.

 

Flammen bevarede sin styrke og intensitet når der anvendtes original Zippo lighter gas. Endvidere dækkede garantien ikke, såfremt der sker skader på lighteren.

Zippo ville heller ikke påtage sig noget ansvar såfremt andre alvorlige uheld opstår i forbindelse med forkert brug af lighteren – eksempelvis anvendelse af uoriginal lightergas.

 

Du kunne forvente at en Zippo Blu2 gas lighter kunne antændes utallige gange på en fuld gastank, før den skulle genopfyldes – Igen under forudsætning af, at der anvendtes original Zippo lighter gas.

 

Det samme gjorde sig gældende med hensyn til Zippo sten i Zippo Blu2 gas lighteren. I gennemsnit kunne en lighter køre en måneds tid (gennemsnitsryger) før sten skulle udskiftes i lighteren.

 

Zippo sten til Zippo lightere er billige – Hos nyttigbras.dk kan du købe en dispenser med 6 originale Zippo sten for 10 kr.

 

Zippo Blu og Zippo Blu2 gas lightere var i øvrigt også omfattet af samme livstidsgaranti som hos traditionelle Zippo benzin lightere. Dog var selve finish ikke omfattet af denne garanti, såvel som misbrug eller andre former for manipulation ville ugyldiggøre garantien.

 

 

Artikel udarbejdet af:

© Copyright nyttigbras v/John Hansen

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)