Gratis fragt ved køb over 1000 kr    ✔Hurtig levering    ✔14 dages fuld returret   ❤din ekspert i knive

LED Lommelygter og vinteren i Danmark

Oprettet af nyttigbras 18-11-2015 0 Kommentarer Generelt (Dansk),

LED lommelygter om vinteren i Danmark

 

Vinter-lys-LED-Lommelygte

 

 

En LED lommelygte er med stor sandsynlighed et absolut nødvendigt instrument at have med sig, specielt her i Danmark, i de kolde og meget mørke vinter aftener.

 

Med en LED lommelygte får du en pålidelig, robust og slidstærk følgesvend, der vil vise dig vej, når du er ude på tur i de mørke vinter nætter.

 

Måske skal hestene der trækkes ind om aftenen, eller måske bryder bilen uheldigvis sammen, naturligvis helt ude på bøhlandet hvor der ikke er nogen form for gadebelysning.

 

Det er altid rart at have lys og derfor en fortrinlig ide at have en lommelygte i nærheden, netop fordi lys er så vigtigt for os.

 

Selv når du er ude og gå tur med hunden, sent om aftenen, så er det en rigtig god ide at have en lommelygte med sig på turen.

 

Hvis du skal tømme postkassen i mørket eller måske en tur op på loftet i de sene stunder, så er det altså rart at have en god lommelygte til at oplyse rummet.


Vi er derfor glade for at kunne præsentere vores mange forskellige LED lommelygter, der er yderst effektive og i høj kvalitet.

 

Du kan finde en detaljeret guide om LED lommelygter på vores webhop: Fakta om LED lommelygter

Her gennemgår vi, hvad de forskellige ikoner betyder, der ofte vises i produktbeskrivelsen og hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny LED lommelygte.

 

Gode tilbud på LED lommelygter

 

Du kan altid finde mega tilbud på LED Lommelygter som aktuelt er udgået (udgået modeller). Faktisk kan du gøre en rigtig god handel og finde en oplagt julegave under vores restsalg.

 

Vi fører ganske enkelt lommelygter i meget høj kvalitet og du kan være sikker på at en julegave i form af en rigtig god lommelygte altid falder i god smag hos modtageren - uanset alder og køn!

 

Lovlige lommeknive og lovlige multi tools

Opdateret: 25 februar 2018. Se opdateret henvisning til aktuelle knivlov i Danmark nederst på siden

 

Det er faktisk også en rigtig god ide at medbringe en lovlig lommekniv og gerne en der indeholder mange forskellige funktioner, altså af typen multi tool.

 

Det har vist sig i adskillige tilfælde, at en lommekniv har været nødvendig til at skære sikkerhedsselen over med, ved eksempelvis en mindre bilulykke.

I andre situationer har lommekniven været til stor hjælp, hvis der skulle skæres reb eller torv over i forbindelse med slæbning af køretøjer.

 

Sidst men ikke mindst, så indeholder eksempelvis schweizerknive mange andre nyttige redskaber som skruetrækker, sav og tang - Redskaber som man hurtigt kan få brug for på turen.

 

Du skal blot sikre dig at selve knivbladet er under 7 cm, at lommekniven ikke er låsbar og at den ikke er enhåndsbetjent!

 

Lommekniven skal altså med andre ord være er et såkaldt 24/7 multi tool, den er nemlig lovlig at bære på sig overalt!

 

Du kan finde lovlige lommeknive og lovlige multi tools på Nyttigbras.dk

 

Information om våbenloven:

 

Nyttigbras.dk ønsker at bidrage med at oplyse om knivloven for at forhindre en knivfobi hos danskerne.

 

På steder hvortil der er offentlig adgang er det forbudt at bære kniv, med mindre det sker under udøvelse af bærerens erhverv eller fritidsinteresse.

 

Undtaget herfra er foldeknive med en bladlængde på max. 7 cm  som ikke kan fastlåses i udfoldet stand.

 

Dette betyder at såfremt man normalt altid går med sin Schweizerkniv på sig, skal man vælge en model på max 91 mm.

 

Disse lommeknive har nemlig alle en bladlængde på 65 mm og ingen af dem kan låse bladet.

 

OBS:  Der henvises til Seneste og gældende Knivlov i Danmark

 

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)