Victorinox Kartoffelskræller & lækker opskrift på Brændende Kærlighed

Oprettet af nyttigbras 12-08-2015 0 Kommentarer Gode Tips (Dansk),

Sommerferien er nu slut for denne omgang og børnene er nu startet i skolen.

 

Efteråret med snarligt følgeskab af vinteren nærmer sig nu med hastige skridt. Sæsonen med lækre lune retter med kartofler som hovedingrediens er med andre ord lige rundt om hjørnet.

 

Vi opfordrer til at man kigger nærmere på den originale Victorinox Kartoffelskræller, som er et sikkert hit i de danske køkkener:

 

Victorinox Kartoffelskræller

 

En traditionel kartoffelskræller ligger faktisk ikke ret godt i hånden.

 

Denne Victorinox kartoffelskræller er yderst fleksibel og tillige meget skarp.

Et sandt mesterværk fra skaberen af de schweiziske lommeknive - En suveræn Kartoffelskræller fra Legendariske Victorinox.

 

Vi bringer desuden neden under en lille lækker opskrift, som altid med stor sikkerhed bringer stor glæde ved middagsbordet.

 

 

BRÆNDENDE KÆRLIGHED

INGREDIENSER

Antal personer 4

1 kg kartofler

50 g smør

1 tsk. bordsalt

500 g Tulip Bacon

2 løg

PYNT

100 g syltede rødbeder

Frisk purløg el. persille

 

Kartoflerne skrælles og koges i ikke-saltet vand. Kartoflerne røres sammen med smør og salt til mos med en elpisker.

Imens kartoflerne koger skæres bacon i små tern (eller købes i tern), som steges sprøde og gyldne på panden og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (f.eks. køkkenrulle).

Løgene skæres i skiver og steges gyldne i fedtet fra baconstegningen.

Løg og baconterninger fordeles over kartoffelmosen, og rødbedeterninger lægges rundt om eller serveres som tilbehør.

Klip purløg eller persille i en stribe hen over retten.

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)