Nyheder 2015 Part 2

Oprettet af nyttigbras 22-03-2015 0 Kommentarer

 

En styrket dollarkurs har medført generelle prisstigninger, hvilket også er tilfældet i relation til priserne hos enkelte af vores leverandører.

Vi vil dog fortsat forsøge at fastholde vores lave priser her på www.nyttigbras.dk så længe det er forsvarligt.

 

Bestillinger og betaling via bankoverførsel

 

Vi mener at det er et kæmpe plus at kunne tilbyde vores handlende at kunne betale via bankoverførsel.

Uheldigvis har vi desværre været udsat for en del bestillinger, hvor ’kunden’ efterfølgende ikke af egen drift har afbestilt en afgivet ordre – med andre ord så er der i omtalte tilfælde hverken blevet indbetalt penge eller foretaget en afbestilling.

 

Vi vil derfor gerne appellere til at man sender en mail (såfremt man alligevel ikke ønsker de bestilte varer), hvor man således tilkendegiver at man ønsker at afbestille en afgivet bestilling, idet vi fortsat gerne vil kunne tilbyde vores handlende denne betalingsmulighed.

 

Falske bestillinger og tab

 

Det er brandærligt at en ’falsk bestilling’/’uønsket bestilling’ på sin vis i enkelte tilfælde optager en unødvendig reservation af varer, som andre handlende i princippet kunne købe i stedet for.

 

Faktisk påfører en bestilling af varer, hvor betalingen efterfølgende udebliver (i flere tilfælde mere end 5 dage) et tab.

 

Det skal forstås således at varerne i forbindelse med en ordreafgivelse, faktisk overgår til en status som ’reserveret’ til den som har afgivet bestillingen.

 

Det betyder at disse varer ikke kan sælges til andre kunder, jo mindre ordren afbestilles (man fortryder).

Når der så er gået 5 dage med udeblevet betaling – så betyder det at disse varer ikke blev solgt, hvilket de i princippet måske kunne have været, hvis de var blevet frigivet tidligere (via annullering af ordrebestilling).

 

Gør plads for andre - Almindelig god stil

 

Med ovenstående i mente, vil vi derfor gerne appellere til at man får afbestilt en afgivet ordre, såfremt man har fortrudt sin bestilling.

 

Såfremt disse forhold fortsætter med useriøse bestillinger, hvor der hverken foretages indbetaling eller sendes en mail med ønske om at annullere an afgivet ordre – Så ser vi os nødsaget til at fjerne betalingsmuligheden via bankoverførsel.

 

Vores Betingelser er som en konsekvens heraf blevet opdateret dags dato.

 

Vi gør igen opmærksom på at alle falske bestillinger anmeldes til Politiet.

Opret Kommentar (Spam og værdiløst indhold godkendes ikke)